Högsäsong för restaurangverksamhet

Nu är det verkligen högsäsong för oss och vår bransch. Vi har fullsatt hela dagarna, inte bara luncherna utan folk vill alltid sitta ute. De smuttar på vin, kall öl och äter mycket lätt mat, såsom tapas och sallader. Vårt kök går verkligen på högvarv och vi har fått ta in extra kökspersonal på grund av den höga efterfrågan. Samtidigt har vi växt mycket det senaste året vilket gör att köket går fullt hela dagarna, ugnarna går varma hela dagen, köksbänkarna är fyllda till bredden med mat och utrustning. Det kommer att bli en rolig och hektisk sommar och vi är så glada för det här i Huddinge. Vi har samtidigt insett att vi måste bygga ut vårt kök och har bestämt att ett företag som heter Agerstig BS Ab ska utföra vår köksrenovering i Huddinge. Det är en byggfirma som utför flera olika typer av tjänster, både nybyggen och totalrenovering. Vi har hört mycket gott om dem och ser fram emot att få sätta ihop ett nytt kök tillsammans med deras hjälp. Vi tänker oss att vi ska bygga ut köket till en del av baren då vi inte behöver lika stor plats där. Sen handlar det mestadels om ny och mer effektiv utrustning vilket kommer öka omsättningstakten i köket, sen smarta och enkla lösningar som skapar öppna och fräscha ytor där det är nkelt att röra sig och arbeta utan att hindra någon annan. Agerstigs är vana vid denna typ av köksrenovering och jag ser fram emot det.

Du gillar kanske också...