Har ni testat smørrebrød?

Välkommen, välkommen människor. Idag kommer jag berätta för er om en mycket bra restaurang på Östermalm som jag brukar gå till, den heter nämligen TvåSmåSvin. Det som är så speciellt med dem är att de serverar smørrebrød och det är en av mina favoriträtter.

Jag kommer ursprungligen från Danmark och jag flyttade hit till Sverige när jag var 10 år, så nu har jag bott här i nästan 20 år. Det var väldigt svårt för mig att lära mig svenska från början eftersom det är ett helt annat sätt att prata på. Själva ordförrådet fick jag ganska snabbt, men det var som sagt väldigt svårt för mig med uttalet, men nu låter jag nästan helt svensk. Varför jag gillar denna restaurang på Östermalm är för att den serverar smørrebrød och det var det som jag åt mest av hemma i Danmark. Min mamma brukade göra detta, men nu när man inte bor hemma hos föräldrarna längre så blir det inte att man äter det så ofta och då är jag hur glad som helst att jag hittade denna restaurang på Östermalm, TvåSmåSvin som faktiskt serverar detta. Om ni inte har testat denna rätt så tycker jag verkligen att ni borde göra det. Jag vet inte om ni har någon aning om det, men det är Danmarks nationalrätt, så det är nog samma som att äta köttbullar med mos och brunsås som kan vara en av Sveriges nationalrätter. Testa denna restaurang om ni är sugna på att prova smørrebrød eller någon annan av deras goda maträtter. Kommentera gärna om ni har testat det och säg vad ni tycker! Ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg!