Restaurangen jag alltid går till

God förmiddag! Innan lunchen tänkte jag ge er om ett tips om ni vill äta en god lunch i Vänersborg. Jag tänkte nämligen berätta för er om restaurangen Phaya Thai, det är dit jag oftast går när jag äter lunch ute.

Under en del perioder blir det automatiskt att man äter mer ute och ibland blir det att man nästan aldrig äter ute. När jag har haft mina perioder när jag äter mycket ute på restaurang har jag haft möjligheten att testa många olika restauranger och vad de har att erbjuda för mat. Det finns en restaurang som verkligen har öppnat mina ögon för thaimat, det är Phaya Thai. Sedan mitt första besök hos dem har jag ätit hos dem flera gånger, deras mat är extremt god och man får alltid lika bra service. Oavsett om jag har en period där jag äter mycket ute eller inte går jag alltid till dem om jag ska äta en lunch i Vänersborg. För mig är det ett säkert kort att vända mig till dem, det känns väldigt bra att gå till dem och äta eftersom jag vet vad jag får. Därför skriver jag det här inlägget strax innan lunchtid, så att ni vet vart ni kan vända er för god mat om ni planerar att äta er lunch i Vänersborg och inte riktigt har bestämt er vart ni ska gå. Jag vill uppmana er att gå dit för att se om de har något för dig och dina smaklökar, vem vet det kanske blir ditt nya favoritställe. Berätta gärna i kommentarerna om er upplevelse, om ni nu går dit. Ha nu det så bra, en trevlig helg så hörs vi snart igen.