Härliga sommarfester nalkas

Jag är en riktig festfixare, det vill jag ändå ge migsjälv. Genom åren har jag skapat några fantastiska fester och de som blivit mest lyckade har ägt rum under sommaren. Och denna sommaren känns som att den inte heller kommer att svika mig. Jag brukar ha ett typ av system på de fester som jag anordnar och det följer av enkla principer: vädret och maten. Om solen skiner så har vi den optimala förutsättningen för ett lyckat party. Om maten smakar bra så är vi i hamn. Det är enkla teorier som jag arbetar efter men de är vattensäkra. Vädret gör att folk är glada och taggade, och maten får dem i rätt stämning. Maten är tidskrävande när man planerar för en fest med lekar, spex, drinkar och utstyrsel. Därför brukar jag anlita en cateringfirma för att helt och håller stå för maten. På senare år har jag enbart köpt maten från Gott Liv by Pia i Älmhult. De har en fantastisk catering för alla möjliga evenemang. I mitt fall så är det fest och lite lättare mat jag har beställt men de utför också catering till dop, bröllop och annat med högre krav på maten. De är aktiva runt Älmhult men också Osby, Östra Göinge men också andra orter. Näste fest, där deras catering är beställd är på lördag med temat nationaldag. Vi blir runt 20 personer och det kommer bli en av många härliga sammanslutningar i Älmhult i sommar.